Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkek nyárra

 Szikrázó szemhéj


Az idei szezont a gyengéden csillogó árnyalatok uralják. Szinte nincs nő, akinek ne állnának jól a semleges – barackszínű, bézs vagy barnásszürke alapú szemfestékek, arany vagy ezüst csillámmal megbolondítva. De vigyázat: a nyárhoz nem illik a vastag smink! A festést kezdd a szempillavonalnál, ám leheletnyivel a szemhéjhajlat fölött állj is meg, és nem árt, ha a szempillaspirállal is csínján bánsz.

 

 

Mitől lesz szexi?
A szikrázó szem színes egyéniségről, sziporkázó humorérzékről és játékos szellemről árulkodik. Bíztasd csak partneredet, hogy mélyedjen el bensőségesen a tekintetedben, és már meg is fogtad magadnak. Szemedben ott tükröződik egész egyéniséged, minden gondolatod, érzelmed, a csillogás pedig még jobban kiemeli jó tulajdonságaidat. Íme, a siker receptje: egy fényes tekintetű, magabiztos lány!


Korallszín pofi

A narancs árnyalatú pirosító hódít a kifutón és a vörös szőnyegen is. Egyaránt remekül áll a fehér és a sötétebb árnyalatú bőrön, hiszen finom átmenetet alkot a rózsaszín és a barackszín között. Válassz bronzos színezetűt: ez tutira észrevétlenül illeszkedik a nap csókolta arcbőrhöz. Lazább, könnyű ecsetvonásokkal vidd fel az arcod közepére, majd finoman simítsd kifelé.

Mitől lesz szexi?

Az élénk, tengerparti korallszín azt az üzenetet hordozza, hogy viselője vidám, csupa élet csajszi.


Diszkrét melírsávok

A legmenőbb sztárfodrászok a fényes csíkokért rajonganak: a masszívabb, mesterséges hatású tincsek felett eljárt az idő. Igyekezz legfeljebb egycentis tincseket munkába venni, válassz olyan színt, amely három árnyalattal halványabb a hajadnál. Mivel a hajvég általában világosabb, mint a hajkorona többi része, az otthoni használatra árult festék dobozán feltüntetett színt mérd a hajad végéhez. Nehogy kifelejtsd az arcodat keretező fürtöket: ide is elkél egy-két fényes csík.

 

Mitől lesz szexi?
Ha sörényed azt a benyomást kelti, mintha kiszívta volna a nap, természetes és természetkedvelő nőnek tűnsz, aki sokat tartózkodott a szabadban. Márpedig ki ne kedvelné az egészséges látványt? A világos csíkok ráadásul nyíltabbnak, kedvesebbnek mutatják az arcodat. A pasik nem hiszik, hogy megközelíthetetlen csajszi vagy – hát meg is közelítenek!

 

Lágy barnaság
A tavalyi trend – a túl erős önbarnítás az idei szezonra vesztett lendületéből. Tarts lépést a mostani tengerparti stílussal, és a mesterséges ragyogást enyhe árnyalatban vidd fel a bőrödre. Próbáld ki az új testápoló típust, amelybe csak csipetnyi kerül a barnítóanyagból. Kapsz egy kis színt, de nem leszel olyan fekete, mint akit most húztak ki a sütőből.


Mitől lesz szexi?
A barnaság halvány árnyalata is az egészség érzetét sugározza. E tónus pont arra elég, hogy elfedje a bőrödön az esetleges pörsenéseket, egyenetlenségeket, foltokat, amelyeket sokan akarva-akaratlanul is a betegség jelének értelmeznek. Az ember fényimádó lény: az aranyszín árnyalatot a napfénnyel, a tűzzel, a melegséggel (csupa vonzó fogalommal) azonosítja. Ezzel szemben az ordító (értsd: narancssárga) műbarnaságra nem buknak a pasik, mert úgy érzik, hamisítvánnyal van dolguk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 456551
Hónap: 2986
Nap: 87